Έναρξη της εκστρατείας “Faces of Inequalities” στην Ευρώπη

Η Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη συμμετείχε στην έναρξη της εκστρατείας του Global Call to Action Against Poverty στην Ευρώπη “Faces of Inequality”. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν: η ανακατανομή του εισοδήματος, η αξιοπρεπής εργασία, η κοινωνική προστασία, η φορολογική δικαιοσύνη, η ισότητα των φύλων, τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες, των προσφύγων, καθώς και των μεταναστών εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τσεχία, τις Φιλιππίνες, την Κένυα, τη Σενεγάλη, το Πακιστάν και την Αργεντινή.

Η εκστρατεία δίνει πρόσωπο στις ανισότητες και ευκαιρία στους ανθρώπους να μιλήσουν και να ενεργήσουν από κοινού με αλληλεγγύη.

logosMESA+EUΤο πρόγραμμα «Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους» έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαική Επιτροπή (European Commission’s Development Education and Awareness Raising (DEAR) programme). Το περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Πλατφόρμας για την Ανάπτυξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη ότι αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.