17 ΜΕΡΕΣ 17 ΣΤΟΧΟΙ – ΠΡΟΣΕΧΩΣ – 14 ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Καταγραφή

«Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί σε ένα κόσμο δικαιότερο, πιο ειρηνικό και ευημερούντα και σε έναν υγιή πλανήτη. Είναι επίσης μια πρόσκληση για αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθήκον από το να επενδύσουμε στην ευημερία των νέων.» Αντόνιο Γκουτιέρες Γ.Γ. του ΟΗΕ

Με αφορμή τον εορτασμό των τριών χρόνων από την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και στο πλαίσιο του προγράμματος “Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους”, η Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη διοργανώνει και συντονίζει δράσεις σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 14 έως τις 30 Σεπτεμβρίου Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών εμπνέονται από τους Παγκόσμιους Στόχους και δημιουργούν παιδικά εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, δημόσιες δράσεις,  κινηματογραφικές βραδιές, ενημερωτικές ημερίδες και συζητήσεις για να προωθήσουν σημαντικές τοπικές αλλαγές.

Μία συνολική προσπάθεια διάδοσης και διασαφήνισης των Παγκόσμιων Στόχων προς τους πολίτες, ένα εργαλείο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον!

Μείνετε συντονισμένοι, προσεχώς το πρόγραμμα των εκδηλώσεων!

logosMESA+EUΤο πρόγραμμα «Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους» έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαική Επιτροπή (European Commission’s Development Education and Awareness Raising (DEAR) programme). Το περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Πλατφόρμας για την Ανάπτυξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη ότι αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.